Boermans evenementen
Evenementen

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Daarom is het raadzaam om een ervaren specialist in te huren, die u behoedt voor onnodige stress, valkuilen en budgettaire tegenvallers.

Mogelijkheden èn onmogelijkheden

Wij denken graag vanaf het beginpunt met u mee. Voordat we het eerste conceptplan opstellen vindt er een brainstormsessie plaats. Het is van groot belang dat hierin, naast de mogelijkheden, ook de onmogelijkheden besproken worden. Uw wensen en verwachtingen zijn natuurlijk leidend, maar er zijn veel zaken waar we rekening mee moeten houden. Zoals de steeds striktere wet- en regelgeving; verzekeringskwesties; locatiebeperkingen; het jaargetijde; de specifieke eisen van de doelgroep en het budget.

Leveranciers

Een evenement organiseren doen we nooit alleen. We werken altijd samen met tal van leveranciers. Doordat wij al sinds 2003 evenementen organiseren weten we precies met welke partijen we wel en met welke we juist niet in zee moeten gaan. Ons netwerk bestaat uitsluitend uit partijen, die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Hoofdaannemer of projectleider

Voor onze meeste klanten zijn we hoofdaannemer. We bedenken het plan en voeren dat uit. De onderleveranciers worden door ons gecontracteerd. Het is echter ook mogelijk om ons in te huren als projectleider. Het evenement kan dan (deels) door u zijn uitgewerkt. En wellicht heeft u zelf al partijen gecontracteerd, die een bijdrage leveren aan uw evenement. Wij kunnen er dan als projectleider voor zorgen dat u toch maar één aanspreekpunt heeft, die uw belangen als opdrachtgever richting alle betrokken partijen behartigt. Wij zorgen er dan vanuit die rol voor dat uw evenement in goede banen wordt geleid.

Budgetbeheer

Welke rol we ook voor u vervullen, een stuk budgetplanning en belangrijker nog: budgetbeheer, is altijd een belangrijk onderdeel van onze taak. Door onze ervaring kunnen wij vooraf goed inschatten welke kosten er op u als opdrachtgever af komen. U weet dus vooraf waar u aan begint. Een gedetailleerde en transparante wijze van offreren voorkomt dat u voor onverhoopte verrassingen komt te staan.

Kortom: door ons brede netwerk en onze ruime ervaring in deze branche kunnen wij u langs de vele valkuilen leiden die u rond de organisatie van een evenement zult tegenkomen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij uw evenement qua originaliteit, kwaliteit en organisatie naar een hoger plan kunnen tillen. Graag zijn wij de betrouwbare partner voor al uw evenementen!