Boermans evenementen
Particuliere evenementen

Particuliere evenementen

Feest!

U heeft iets te vieren en zoekt hierbij professionele ondersteuning? Wij maken graag tijd voor u vrij om vrijblijvend kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen.

Kennismakingsgesprek en voorstel

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we alle facetten die belangrijk zijn voor het organiseren van uw feest. Denk daarbij aan budget, uitstraling, smaak, verwachtingen van de gasten, beperkingen van de locatie, transport mogelijkheden, jaargetijde, vergunningseisen, verzekeringskwesties etc… Daarna weten we precies wat u wilt. Vervolgens gaan we enkele voorstellen voor u uitwerken, die voldoen aan uw wensen en die u misschien wel heel positief zullen verrassen.

Netwerk en expertise

Op elk gebied binnen de evenementenbranche werken wij samen met diverse leveranciers. Denk hierbij aan: tentenbouwers, cateraars, decorateurs, interieurbouwers, entertainment, etc. Wij kennen de kwaliteit van deze leveranciers en we weten ook welke prijs daar tegenover mag staan. In de uitwerkingsfase zullen we de meest geschikte leveranciers op een rij zetten met daarbij alle voor- en nadelen. U kiest uiteindelijk natuurlijk zelf! Tenzij u het anders wilt, verzorgen wij de contacten met alle leveranciers, zodat u voor en tijdens het evenement maar één kundig contactpersoon heeft.

Dat zal wel duur zijn

Is een evenementenbureau duur? Uiteraard brengen wij bepaalde kosten in rekening. Vaak worden deze echter verrekend met de leveranciers waardoor er voor u geen extra kosten in rekening gebracht worden. Door het maken van de juiste keuzes kunnen wij u behoeden voor onverwachte kosten, tegenvallende resultaten, en zelfs teleurstellingen die de mooiste dag veranderen in een regelrecht drama. Dus in de praktijk bereikt u door onze inzet juist een kostenbesparing…. en ook nog een betere nachtrust.

Maak een vrijblijvende afspraak ! We zijn benieuwd naar uw wensen en maken u graag nieuwsgierig naar onze ideeën.