Boermans evenementen
Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen

Zakelijk evenement

Vanuit uw bedrijf wilt u een evenement organiseren. Een symposium, een feest, een receptie of een andere bijeenkomst. Voor uw personeel, uw klanten, uw leveranciers, of voor de eigenaren en aandeelhouders. Dan bent u bij Boermans Evenementen aan het juiste adres!

Netwerk en expertise

Zijn wij alleskunners, weten wij alles, hebben wij alles in huis? Nee, maar wij zijn wel harde werkers met veel kennis en ervaring. We hebben een breed netwerk, waardoor we de juiste expertise, diensten en materialen in kunnen huren, om uw evenement tot een succes te maken.

Kostenbesparing

Er zijn bedrijven die uit kostenoverweging geen gebruik maken van een evenementenbureau. Naar onze mening onterecht. Door ons netwerk èn kennis van marktprijzen kunnen we vaak goedkoper inkopen dan wanneer u dat zelf doet. Bovendien wordt door onze inzet uw eigen personeel nauwelijks belast, zodat ander (rendabel) werk niet blijft liggen. Dus als u ons inhuurt krijgt u voor lagere kosten, een evenement georganiseerd door professionals.

Input vanuit uw bedrijf

Onze ervaring is dat een goede samenwerking tussen uw medewerkers en ons bedrijf het beste resultaat oplevert. Uw medewerkers kennen uw branche en de bedrijfscultuur. Ook weten zij als geen ander wat de verwachtingen zijn van de mensen die naar het evenement komen. Wij bieden de expertise, creativiteit en flexibiliteit om dit om te zetten naar een evenement dat uw verwachtingen zal overtreffen.

Nodig ons uit, we gaan graag het gesprek met u aan!